Állások Eszköz értékesítés Kapcsolat
CégünkrőlTevékenységekProjektekEszközparkT ó p a r k
  Útépítés
  Földmű építés
  Minőségvizsgálat.
  Bányászat
  Betonüzem
  Fuvarozás
  Eszköz bérlet
  Forgalomtechnika
 
"PREMIER" MINŐSÉGVIZSGÁLÓ TECHNOLÓGIAI KFT
 
 
 
A Lavinamix Építő Kft. minőségellenőrzésre és technológiai tanácsadásra alvállalkozói szerződéssel foglalkoztatja a "”PREMIER”" Minőségvizsgáló Technológiai Kft.-t.


A "”PREMIER”" Minőségvizsgáló Technológiai Kft. független, önálló jogi és gazdálkodási felelősséggel működő gazdasági társaság, mely 2007 júliusában alakult. A cég út, híd, mélyépítési munkák komplex minőségellenőrzésével - valamint betonüzemek szerkezeti és útépítési betonok tervezésével, minőségellenőrzésével foglalkozik.


A vizsgáló laboratórium igényesen, korszerűen felszerelt, szükség esetén helyszínre telepített területi egységekkel rendelkezik. Feladata, hogy magas színvonalon végzett tevékenységeivel és szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi előírásoknak, jogszabályoknak megfelelően kielégítse a megrendelők igényeit. Az itt dolgozók megfelelő szakmai ismeretekkel és hatáskörrel bírnak, - a minőségi munka iránt elkötelezettek.


Rendszeresen részt vesz a vizsgálati jártasság ellenőrzésére szervezett - a közúti vizsgálólaboratóriumok vizsgálati megbízhatóságának ellenőrzési rendszere szabályzatában előírtak szerinti - közvizsgálatokban.

A cég az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabály követelményei alapján létrehozott minőségirányítási rendszer szerint működik. A Nemzeti Akkreditáló Testület (NAT) által ellenőrzött vizsgáló laboratórium. Akkreditálás száma: NAT-1-1562


"PREMIER" Minőségvizsgáló Technológiai Kft.
Vissza


© Minden jog fenntartva, 2006-2015 LAVINAMIX ÉPÍTŐ KFT. - Utolsó frissítés 2016.07.21
21 Studio :: honlap készítés | weboldal fejlesztés | online marketing | webdesign