Állások Eszköz értékesítés Kapcsolat
CégünkrőlTevékenységekProjektekEszközparkT ó p a r k
  Útépítés
  Földmű építés
  Minőségvizsgálat.
  Bányászat
  Betonüzem
  Fuvarozás
  Eszköz bérlet
  Forgalomtechnika
 
ÚT-, HÍD-, ALAGÚT-, KÖZMŰ-, VEZETÉK ÉPÍTÉS, ÉPÜLET BONTÁS
 

A Lavinamix Építő Kft. országos közutak, városokat elkerülő utak kivitelezésében foglalkoztatott termelő eszközei, szakember gárdája folyamatosan igazolja a társaság alkalmasságát a szakipari szférában is, amely magában foglalja a vízépítések, árok burkolások, a szegélyépítések, rézsűzések, és a forgalomirányítás munkáit is.
A gyorsforgalmi úthálózat nagyütemű fejlesztéséhez kapcsolódó különböző szintű csomópontok, keresztező közutak és mezőgazdasági utak, valamint a folyópályák hídépítési munkái is megsokszorozódtak az elmúlt évtizedben. A hídépítéshez kapcsolódó javított híd háttöltések, rézsűkúpok kialakítása és az ehhez kapcsolódó szakipari munkák kivitelezése társaságunk kiemelt jelentőségű tevékenységének része.

A rendkívüli minőségi követelmények, az összetett műszaki megoldások a háttöltések konszolidációját meggyorsító különböző technológiák kivitelezésében cégünk kiváló referenciák sorával rendelkezik, és az utóbbi évek autópálya építéseinek jelentős hányadán, mintegy 50 db híd háttöltés komplett kivitelezését tudja maga mögött.

Az építésekhez kapcsolódó közmű kiváltások és a töltéstestekben elhelyezkedő közművezetékek, optikai kábel fektetések földmunka előkészítése és azok elhelyezése teszi komplett földmunkás vállalkozóvá a Lavinamix Kft- t.

PÁLYASZERKEZET ÉPÍTÉS
 

A Lavinamix Építő Kft. szerződéses állománya jelentős új eszközberuházás után 2005. évben pályaszerkezet építési feladatokkal bővült. Pályaszerkezet építési munkáink közül is kiemelkedik az M7 autópálya 145+000 - 150+708 kmsz. közötti szakaszának Ckt építése. Aszfaltbeépítési munkáink a 2005. év végével indultak, melyekre új, megbízható munkagépeinket, bérlet formájában biztosítjuk a Fővállalkozók részére.

Vissza


© Minden jog fenntartva, 2006-2015 LAVINAMIX ÉPÍTŐ KFT. - Utolsó frissítés 2016.07.21
21 Studio :: honlap készítés | weboldal fejlesztés | online marketing | webdesign